Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Pick Pack Pont

                     muhyjoce.tk         https://menrademehwa.gq   soilstones.com/wp-content/2020-05-30/2458.php Pick Pack Pont 

  get link Mi az a Pick Pack Pont?

 A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

 A Pick Pack Pont-ok olyan   és   hírlapüzletek, valamint és   töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A enter site Relayüzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avantitöltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

 

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat awww.pickpackpont.hu/atveteli-pontoldalon talál.

 

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkeresooldalon követheti nyomon.


A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:

 

Megrendelés összege

Szállítás díja

 0-15000ft-ig  690 Ft
 15000ft-tól  Ingyenes
   
   

 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

 

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően awww.pickpackpont.huoldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

 

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a <<Itt szükséges meghatározni, hogy a webshopon belül hol történik>> történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

 

A munkanapon <<itt szükséges megjeleölni a rendelés leadási határidejét az Ön webshopjában>> -ig megrendelt termékeket Budapesten1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

 Boltlista

Mack2 Team Hungary

          Hamarosan