Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Cikkek

DPD Futárszolgálat

A megvásárolt termékeket a DPD magyarországi futárszolgálata, a DPD Hungária Kft. szállítja ki. A kézbesítést a DPD hétköznaponként és munkaidőben (08:00 – 17:00 óra között) végzi.

Belföldi szállítás esetén a kézbesítés a felvételt követő napon történik. Kérjük, olyan szállítási címet jelöljön meg, ahol a csomag 08:00 és 17:00 óra között sikeresen kézbesíthető. Telefonos elérhetőségéhez szintén olyan telefonszám megadását javasoljuk, amin Ön napközben hívható és elérhető.

A csomag érkezéséről és a szállítás részleteiről a szállítás előtt minden esetben e-mailen tájékoztatjuk Vásárlóinkat.

Minden csomag elektronikus csomagcímkével van ellátva, így lehetőség van a csomag elektronikus nyomonkövetésére:

DPDhttp://www.dpd.com/tracking_hu/%28lang%29/hu

 

A csomag átvételele előtt – mielőtt az átvevő személy aláírásával hivatalosan is átveszi a szállítmányt – kérjük ellenőrizze le, hogy van-e bármilyen sérülés a csomagon.

Utánvétes csomag esetében először a feltüntetett összeget kell átadni a futárnak, amelynek átvételét a DPD futárszolgálat nyugtával igazolja. Amennyiben az utánvétes csomagon külsérelmi nyomokat talál, abban az esetben kérje a futárt a helyszínen történő jegyzőkönyv felvételére.

Sikertelen átvétel esetén a DPD futárszolgálat kísérletet tesz újabb kézbesítésre vagy a vásárló - választása szerint - személyesen veszi át a csomagot az illetékes DPD depóban.

Ha bármilyen kérése vagy a futár munkáját segítő közlendője van a szállítással kapcsolatban (pl. munkahely neve, más az átvevő személy, stb.) kérjük, rendelése leadásakor ezt a megjegyzés rovatban jelezze vagy keressen minket telefonos elérhetőségeink egyikén.

Szállítási díj: 

1- 50.000.- Ft megrendelés értéknél  1590.- Ft.-

50.000.- Ft feletti megrendelés eseten kiszállítási díj ingyenes!

Mack2 Team Hungary

          Hamarosan